Framsida » Vilkas Now

Vilkas Now

Vilkas Now

Vilkas Now är en snygg, smidig, lättanvänd och modern e-handelslösning för dig, som snabbt och enkelt vill starta en webshop riktad mot konsumenter. Vilkas Now passar för både e-handelsveteraner och för dig som vill starta din första webshop.

Det är enkelt att redigera butiken med den intuitiva drag-and-drop-metoden. För designen kan du välja något snyggt, responsivt tema, som du kan ställa in med färgerna som passar just ditt företag. Vilkas Now är som ett färdigt hus; bara att tapetsera och bära in dina produkter.

En flygande användarupplevelse, både för handlaren och slutkunden

Vilkas Now erbjuder en smidig och friktionsfri användarupplevelse för både dig och dina kunder. Butikens intuitiva administration och guidade uppbyggnad gör det möjligt att starta webshop i ett vingslag - till och med för en nykläckt e-handlare. Butiksdelen som visas för kunderna fungerar lika sömlöst på en stor skärm som på en mobil och är vacker som en kolibri.

Enkelt att få till en snygg design

Välj något av de färdiga designteman, byt ut färgerna så att de passar din företagsimage och så är butikens responsiva design klar. Hur lätt som helst! Och man behöver inte veta någonting om kodning.

Under supportens skyddande vingar

Now är både lättanvänd och intuitiv. Det behövs ingen kunskap i kodning och det går därför inte heller att förstöra något i butiken av misstag. Om du ändå behöver hjälp eller tips så finns vår kostnadsfria support bara ett samtal eller mejl bort.

>> Vilkas Now support

>> Läs mer om Vilkas Suite

Share on social media