Framsida » Vilkas Group Oy » Partners

Partners

Vilkas Group samarbetar med flera olika företag som erbjuder tjänster inom e-handel för logistik, betalning, marknadsföring osv. Vilkas garanterar att anslutningarna till alla partner är av högsta kvalitet och hålls kontinuerligt uppdaterade. Alla partnersystem är kompatibla med Vilkas system och kan användas samtidigt för att skapa en helhetslösning.

Logistik

Välj en logistikpartner som kan erbjuda dig en pålitlig, snabb och prisvärd tjänst. Försök att ta reda på vilka leveransmetoder dina kunder helst använder.

postnordDB SchenkerUPSMatkahuoltoItellaNettivarasto

Betalning

Alltför många köp på nätet avbryts på grund av en förvirrande och opålitlig betalningsmetod. Alltför ofta genomförs inte köpet eftersom det betalsätt som kunden hade velat använda inte fanns tillgängligt. Om man inte uppmärksammar frågorna kring betalningsmetoderna tillräkligt kan det påverka hela verksamheten.

CheckoutKlarnaMaksukaistaMaksuturvaPayExPaytrailPayPalMashDibsNetsEverydayogoneWorldPaySkrillSage Pay

Marknadsföring

Våra marknadföringspartners erbjuder dig avancerade verktyg som hjälper dig att få fler kunder till din webbutik. Digital marknadsföring är väldigt effektivt inom e-handel!

PriceRunnerNostoGoogle AdWordsGoogle AnalyticsTradedoublerTradetrackerAmazonMitä sais ollaNettimarkkinaHintaseuranta.fiMyyJaOsta.comMeedioVertaa.fiSnoobi

FruugoZefYandex Market

Share on social media