Nyheter

OGOships 3PL-verksamhet nu i Sverige

OGOship har öppnat sin 3PL-verksamhet (3PL) i Sverige och erbjuder alla Vilkas kunder ett kostnadsfritt konsultpaket. Förväntningarna hos onlinekunder ökar. Efterfrågan på leveranser inom en dag, låga kostnader och transparens ökar eftersom större e-handlare kan erbjuda bättre och bättre service med sina ständigt ökande volymer. Det är svårare för små och medelstora e-handlare att möta dessa förväntningar, bl.a. på grund av lägre fraktvolymer.

Din webshopslösning har precis blivit ännu bättre

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda. Innan sommaren skickade vi ut en kundundersökning där vi fick mycket bra feedback och önskemål angående funktionerna. Med önskemålen som bas har vi genomfört några uppdateringar av våra funktioner. Uppdateringarna innhåller både förbättringar av existerande funktioner samt en del helt nya funktioner.

En e-handlares berättelse - Eero Aarnio

Design Eero Aarnio

När man frågar Eero Aarnio vilken dator han använder när han designar så svarar han att datorn sitter mellan öronen och en blyertspenna fungerar som skrivare.

En e-handlares berättelse - Marttiini

En e-handlares berättelse - Marttiini
Marttiinis berättelse började 1928 när smeden Janne Marttiini grundade knivfabriken i Rovaniemi i norra Finland. Idag är Marttiinis produkter kända för vandrare, fiskare och jägare i både Finland och över hela världen. I tillverkandet av produkterna används förutom traditionellt hantverk också modern teknik. I försäljningen och marknadsföringen av produkterna är webbutiken en viktig kanal. Den gör det möjligt för konsumenter runt om i världen att utforska hela Marttiinis sortiment.

Ny personal hos Vilkas

I början av januari började våra nya medarbetare.

I början av januari fick vi tre nya medarbetare hos Vilkas. Marko Herukka (från vänster) förstärker supportteamet och Tero Kotti och Pekka Piispanen teknikteamet. Vilkas består nu av 20 anställda. Vi presenterar våra nyförvärv här.

Förändringar i webbutikernas funktioner

Under våren har en del ändringar gjorts i webbutikernas funktioner. Några nya funktioner från Vilkas utvecklingsarbete samt några ändringar av ePages. Vi har även ändrat tillgängligheten för en del funktioner så att de nu finns även i mindre butiksnivåer enligt önskemål från våra kunder.

Ny Sales Analytics-app lanserad

Sales analytics

Appbutiken har fått en ny Sales Analytics-app som låter dig undersöka webbutikens försäljning. Försäljningsrapporterna ger dig en mer exakt bild av försäljningen och gör det ännu enklare att analysera webbutikens prestanda, vilket hjälper till i utvecklingen och marknadsföringen av webbutiken.

Historien om LIEBE

LIEBE är en webbutik som säljer kepsar i Europa och över hela världen med hjälp av Vilkas plattform. Vi pratade med ägaren Jukka Lahtinen för att höra mer om historien bakom LIEBE-märket.

Sidor

Share on social media