Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Vilkas lanserar en 100% kvalitetsgaranti

Vilkas lanserar en 100% kvalitetsgaranti

Som en av de ledande molnbaserade, multikanalplattformarna i Norden lanserar nu Vilkas en 100% kvalitetsgaranti för alla sina nya kunder. Samtidigt fräschas Vilkas varumärke upp med ny webbplats och logga.

Vilkas har en stark position som leverantör av e-handelstjänster i Norden med över 1400 webbutiker som redan använder Vilkas lösning för sin e-handel. Enligt Vilkas VD Markku Korkiakoski är det överraskande få webbutiker som utnyttjar chansen att sälja sina produkter utomlands.

“Konkurrensen utomlands är hård och vi vill hjälpa till att höja ribban för de nordiska e-handlarna så att de är bättre förberedda och klarar sig bland den tuffa internationella konkurrensen. Vi är väldigt glada över att få hjälpa våra kunder att lyckas med internationell handel. I Norden har vi bara sett den första vågen av internationalisering” analyserar Korkiakoski.

“E-handel är naturligt internationellt och med hjälp av vår utvecklade programvara kan våra kunder enkelt sälja sina produkter till andra nordiska länder och globalt” säger Korkiakoski.

Vilkas har även lagt vikt på varumärkesbyggandet i sin egen strategi och rekommenderar att handlarna ska förbereda sig på konkurrensen genom att t.ex. investera i marknadsföring.

“E-handlare har börjat förstå att kundupplevelsen blir mer och mer viktig för att lyckas med sin verksamhet och dit hör förutom butikens användarvänlighet och funktion även många visuella element, så som webbutikens utseende” listar Korkiakoski.

Vilkas lever som vi lär genom att investera i sitt eget varumärke. Vilkas lanserar nu sina tjänster på den norska marknaden tillsammans med en ny webbplats och logga. Samtidigt konkretiseras den egna expertisen inom e-handel och hur den gynnar kunderna genom lanseringen av en 100% kvalitetsgaranti.

“Vi litar på vår egen tjänst till 100% och är stolta över att erbjuda våra kunder en 100% kvalitetsgaranti: om kunden inte är nöjd med vår e-handelslösning under de första 12 månaderna erbjuder vi pengarna tillbaka. Vi håller vad vi lovar” säger Korkiakoski stolt!

Läs mer om kvalitetsgarantin

Share on social media