Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Vilkas Groups produktfamilj förnyas

Vilkas Groups produktfamilj förnyas

Vilkas erbjuder e-handelstjänster för små och medelstora företag, som e-handlare kan använda för att lyckas på nätet, oavsett storlek. Alla handlare vill ha en säker, bekymmersfri och lättanvänd e-handelslösning som också erbjuder en kunnig support.

Vi har identifierat tre olika kundsegment på marknaden, som utöver de tidigare egenskaperna också behöver lite olika saker. Det är därför naturligt att dessa tre e-handlargrupper borde ha olika alternativ när de ska starta webshop.

Under de senaste åren har vi arbetat hårt för att tillgodose behoven hos alla dessa kundsegment med bästa möjliga lösning. Under 2019 förnyar vi vårt erbjudande på följande sätt:

Vilkas Now – tillgänglig från den 24 april 2019

För en stor del av e-handlare räcker det med en lättanvänd och snygg webshop till ett förmånligt pris. För dessa handlare orsakar allt extra och alltför tekniskt bara en massa stress.

Vilkas Now erbjuder handlare grundfunktionerna för en webshop, ett lättanvänt verktyg för att hantera innehållet i webbutiken samt integrationer till pålitliga betal- och leveranstjänster.

Vilkas Suite – troget och pålitligt verktyg för 1700 e-handlare

Utöver att de flesta handlare vill ha en lättanvänd och bekymmersfri tjänst, behöver många även ett brett utbud av olika slags funktioner. Dessa kan vara bl.a. bra möjligheter till att kunna anpassa specifika detaljer i designen, olika slags marknadsföringsverktyg och möjligheten att kunna erbjuda olika priser för olika kundgrupper för att t.ex. kunna sälja till företagskunder.

Dessa behov möter Vilkas Suite, vår välkända produktfamilj, som har fått ett nytt namn och utseende. Den här produktfamiljen kommer framöver att fokusera på att tillgodose behoven hos handlare med stora visioner, samt att erbjuda mindre handlare en bra tillväxt mot stjärnorna.

Vilkas Enterprise – ny anpassningsbar webshop lanseras hösten 2019

Vill du ha en skräddarsydd webshop, där allt är möjligt? Många e-handlare har specifika behov, som marknadens standardplattformar inte kan tillgodose på ett tillfredsställande sätt. Detta kan vara t.ex. någon specifik funktion i webbutiken eller integration med något system som är en väsentlig del i just din handelsverksamhet.

Vilkas utvecklingsteam kan genomföra säljarens vildaste idéer med sin gedigna erfarenhet. Vilkas Enterprise passar för både små och stora företag och gör det möjligt att skapa unika tekniska konkurrensfaktorer för webbutiken.

 

Man ska heller inte glömma att alla kundsegment behöver professionell support på det egna språket av personal som känner till den lokala marknaden. Dessutom fortsätter vi att utveckla ytterligare tjänster som hjälper våra kunder att bygga upp och utveckla sin egen webbutik. Tyngdpunkten i våra tilläggstjänster kommer fortfarande att vara marknadsföring, butikens design och utbildningar riktade mot våra webbutiksägare.

Samtidigt som vi förnyar vår produktfamilj, så kommer vårt visuella utseende att uppdateras. Och för att vår förnyelse ska vara helt perfekt, så kommer vi även att förbättra vårt sätt att kommunicera. Vi försöker på så sätt nå våra kunder bättre och vara ett mer fängslande företag på ett lite avvikande sätt i vår bransch.

Genom åren har vi strävat efter att tolka våra kunders både starka och diskreta signaler. Vi hoppas att vi lyckats med detta och att vår nya familjemedlem når våra kunders nutida behov. Hör gärna av er och ge oss feedback om våra plattformsmedlemmar och förnyelsen av vår egen fjäderskrud.

Share on social media