Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Vilkas Group förstärks med två nya medarbetare

Vilkas Group förstärks med två nya medarbetare

Antti Silvennoinen och Timo Kallela började hos Vilkas Group under hösten

Timo Kallela (t.h.) började som Vilkas Groups CTO (teknisk chef) den 16 september. Timo har tidigare arbetat som teknisk chef och styrelsemedlem hos Surveypal Oy. Han ser fram emot att komma in i sin nya roll: “Jag kan se en stor tillväxtpotential och tror att vi genom att göra rätt val kan växa och expandera till helt nya marknader. Vilkas Groups kunskapsnivå ligger inom sitt område i världsklass och jag vill bidra med min erfarenhet och hjälpa företaget att växa.”

Vilkas Groups tidigare tekniska chef Kalle Marjamäki kommer nu som utvecklingschef att ta hand om Vilkas Groups nya strategiska linjer.

Antti Silvennoinen (t.v.) kom till Vilkas Group i augusti som Web designer. Antti tar hand om "Nyckelfärdig nätbutik"-projekt samt skapar designen åt webbutiker. "Många e-handlare vill överlåta det mesta tekniska arbetet åt oss så att de kan koncentrera sig på själva säljandet. Det är ett nöje att få vara en del av uppbyggandet av nya företag och att kunna bidra med min egen erfarenhet" säger Antti.

Share on social media