Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Vilkas förnyade produktfamilj erbjuder lösningar för e-handlare i alla storlekar

Vilkas förnyade produktfamilj erbjuder lösningar för e-handlare i alla storlekar

Under de senaste två åren har vi gjort stora förändringar av våra tjänster och projektet är över för den här gången. I början av projektet identifierade vi tre olika typer av e-handlare. Vi ville kunna förse var och en av dessa typer av e-handlare med en tjänst som uppfyller deras specifika behov. Enligt den tanken byggde vi Vilkas Now, Suite och Go.

Med Vilkas Now, Suite och Go tror vi att alla handlare kommer att hitta en lösning som passar dem.

Vilkas Now: Vilkas Now är en e-handelsplattform som är både stilfull och lätt att använda. Handlare har redan hunnit berömma plattformen och menar att det är en av de mest lättanvända lösningarna på marknaden. Det finns fyra nivåer tillgängliga i Now, S, M, L och XL, som kan ändras vartefter webbshoppen utvecklas.

Vilkas Suite: Vilkas Suite är en mångsidig e-handelstjänst som möjliggör t.ex. internationell handel samt både B2C- och B2B-handel. Suite har fyra olika butiksnivåer, Starter, Mini, Active och Pro, som handlaren kan växla mellan beroende på behoven.

Vilkas Go: Vilkas Go är en fritt anpassningsbar lösning för mer krävande affärsmodeller. Med Vilkas Go implementeras alltid webbutiken som ett projekt tillsammans med Vilkas experter.

I förnyelsen av produktfamiljen utvidgade vi vårt utbud av lösningar för e-handel med PrestaShop. Genom att erbjuda PrestaShops och ePages e-handelslösningar sida vid sida kan vi alltid anpassa lösningen till den smidigaste med de mest passande funktionerna.

Vi har arbetat nära ePages i över 20 år och Vilkas lösning kallas ofta för ePages. Medan vårt ePages-partnerskap fortsätter som tidigare, erbjuder vi nu även våra kunder tekniska alternativ för att bäst passa deras behov. Oavsett om butiken ligger på ePages plattformar, PrestaShop eller vad som helst, är det viktigaste för handlare att hitta en ledande expert inom branschen som erbjuder en pålitlig kundservice och tekniskt underhåll.

Vår kommunikation om reformen av produktfamiljen och produktidentifieringen är nu färdig för den här gången. Vi är nu på rätt väg och kommer att vara ännu mer angelägna om att fortsätta utveckla våra tjänster. Detta innebär nya funktioner som ska byggas för butikerna, nya partner-tjänster och framför allt att tillsammans med våra kunder skapa webbutiker.

Share on social media