Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Vi presenterar den nya Klarna Checkout integrationen

Vi presenterar den nya Klarna Checkout integrationen

Vilkas och Klarna har ett nytt slags samarbete där alla Vilkas e-handlare får tillgång till Klarna Checkout-betallösningen enklare och mer prisvärt än någonsin. I den nya integrationen har vi även förbättrat betalprocessen för slutkunderna för att göra den så enkel och friktionsfri som möjligt. Hela beställningsprocessen kan nu göras på en och samma sida.

Klarna Checkout ingår nu i alla nya Vilkas-butiker (Starter, Mini, Active och Pro). I testversionen av butikerna finns också en testversion av Klarna Checkout. När webbutiken aktiveras, aktiveras även betallösningen och när Klarna bekräftat kontot kan man direkt börja ta emot beställningar via Klarna Checkout.

Ny prismodell

Klarna erbjuder nu sin betallösning för Vilkas butiker med en ny och attraktiv prissättning. Du betalar inga fasta kostnader, alltså ingen startavgift eller fast månadskostnad, endast en transaktionskostnad vid försäljning.

Klarnas transaktionskostnad varierar beroende på din butiksnivå och kundens land:

  Starter Mini Active Pro
Sverige 3.99% 3.99% 2,99% 2.95%
Finland 3.49% 2,99% 2.99% 2,49%
Norge 3.99% 3.99% 3.99% 2.95%
Tyskland 3.99% 3.99% 3.99% 3.49%
Österrike 3.99% 3.99% 3.99% 3.49%

Optimerat för mobil handel

Klarna Checkouts betalningslösning är optimerad för att vara så enkel och friktionsfri som möjligt för kunderna. Den fungerar utmärkt även från mobila enheter eftersom man kan betala utan att behöva fylla i långa formulär eller leta fram sitt kortnummer.

Verktyg för internationell

Med hjälp av nya Klarna Checkout kan du sälja till 5 olika länder (Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Österrike) med kundernas lokala betalsätt och valutor. Betalningsprocessen är väldigt smidig och visar automatiskt de lokala betalsätten för kunden.

Man kan fortfarande ställa in och välja vilka länder man vill sälja till i administrationen. Om man vill sälja till andra länder än de där Klarna Checkout fungerar så kan man även lägga till något annat betalsätt.

Tillgängligt även för Vilkas befintliga kunder

Om du redan har en butik hos Vilkas Group och använder de gamla Klarna faktura- eller Klarna konto-betalsätten kan du uppdatera ditt gamla avtal i administrationen. Om du inte använder något betalsätt från Klarna sedan tidigare kan du enkelt lägga till det genom att klicka på länken högst upp på sidan Inställningar > Betalning:

Läs mer

Share on social media