Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Farabi vill bli nummer ett inom MMA-utrustning i Skandinavien

Farabi vill bli nummer ett inom MMA-utrustning i Skandinavien

Farabi Skandinavia

Ab Aither Oy finns på nätet med två olika webbutiker. Butikerna finns på www.farabiscandinavia.com och www.tukkumyymala.fi. Företaget säljer Farabis MMA- och fitnessutrustning med exklusiva rättigheter i hela Skandinavien.

Enligt företagets VD Henrik Ås har de drivit båda webbutikerna i ca 2 år och flyttade sina butiker successivt under sommaren 2015 till Vilkas Group.

Webbutiken har utvecklats riktigt bra. Vi hade inte heller förväntat oss någon explosion av försäljning över en natt, men både antalet kunder och försäljning har stadigt ökat. Vägen är alltid lång när man startar en ny verksamhet och speciellt när det handlar om ett helt nytt varumärke på marknaden, men vi gjorde det klart från början att målet är att inom 5 år ska vår webbutik samt varumärket vara välkänt.

E-handeln har varit ett viktigt verktyg i verksamhetens utveckling. Även om den största delen av vår försäljning inte kommer från webbutikerna än så är det ditåt vi strävar.

Vi erbjuder, i enlighet med varumärkeslöftet, hög kvalitet på våra produkter till konkurrenskraftiga priser. Utöver det har vi redan från början satsat väldigt mycket på vår kundservice vilket betyder att vi alltid svarar på e-post så snabbt som möjligt och skickar beställningar samma dag de kommer in så långt det är möjligt.

Konstant lärande

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och har under de första två åren lärt oss oerhört mycket om vad det innebär att vara e-handlare. Därför är vi också ganska fast beslutna om vad vi vill med de kommande två åren. Båda våra webbutiker fick ett helt nytt utseende och en uppgradering för mindre än ett år sen när vi flyttade butikerna till Vilkas, men vi gör uppdateringar och utvecklar butikerna så att de hela tiden blir mer kundvänliga och enklare att använda.

Våra utmaningar är säkert samma som de alla e-handlare möter. Hur får man kvalitetstrafik till sina sidor och hur får man trafiken att konvertera. Det är ett konstant lärande och tar väldigt mycket tid, men sakta men säkert rör man sig framåt.

Henrik ÅsSamarbetet med Vilkas Group har varit helt lysande. Deras e-handelslösning är väldigt enkel att använda om man jämför med många andra system och man får alltid snabbt hjälp från supporten om det behövs. Även om man kanske inte alltid kommer fram på telefon så funkar e-post alltid bra och svaren har alltid varit väldigt tydliga när vi har frågat om något. Efter flytten till Vilkas har vi varit så nöjda att vi inte tänker byta igen, men vi kommer säkert i ett senare skede att uppgradera båda våra butiker till enterprise-nivån.

Share on social media