Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter » Enklare marknadsföring av din webbutik med hjälp av Meedios nya marknadsföringstjänst

Enklare marknadsföring av din webbutik med hjälp av Meedios nya marknadsföringstjänst

Anslut enkelt din webbutik som en del av Meedio! Meedio är skapat för att underlätta för företagare. Du kan nu kontrollera ditt företags marknadsföring genom ett enda lätthanterligt program, även från en mobil enhet. Vilkas webbutiker kan enkelt anslutas till Meedio så att nuvarande och nya kunder lätt kan hitta ditt företag och utbud. Det är gratis att synas hos Meedio.

Finska företag finns redan hos Meedio

Alla finska företag har redan en marknadsföringssida öppnad hos Meedio. Det är gratis. Som Vilkas webbutik har du möjligheten att vara med bland de första att komplettera innehållet hos en helt ny slags marknadsföringstjänst och till och med visa alla produkter från din nätbutik direkt hos Meedio. Hanteringen av produkterna stannar kvar på sin vanliga plats men du får mer synlighet för produkterna genom Meedio.

Det lönar sig att visa sig effektiv med färska uppgifter hos Meedio. Fyll i och lägg till öppettider, bilder, kuponger, erbjudanden och produkter på din marknadsföringssida. Så bygger du en mångsidig företagssida som gör det enkelt för besökare att hitta intressanta tips och shoppingtillfällen.

Meedio

Varför ansluta din webbutik till Meedio?

  • Hos Meedio använder du ett lätthanterligt program där du hanterar din marknadsföring. Din webbutik fungerar precis som vanligt, bara att Meedio tar hand om marknadsföringen av dina produkter.
  • Från Meedio styrs kunderna direkt till produktsidan i din webbutik. Länkarna till produktsidorna hjälper även till att ge en bättre sökmotorsynlighet.
  • Meedio är öppet i din kontroll. En stor del av Meedios tjänster är avgiftsfria. Du kan själv välja om du vill ha avgiftsbelagda tilläggstjänster.
  • Alla finska företag finns redan i tjänsten men genom att lägga till dina produkter så sticker du ut från mängden.
  • Var bland de första i tjänsten och ta till vara på nyhetsvärdet!

Share on social media