Framsida » Vilkas Group Oy » Nyheter

Nyheter

Ändringar i priserna för Vilkas tjänster

Vi kommer att uppdatera prissättningen för våra e-handelstjänster från och med den 1 juli 2021. De nya priserna (moms 0%) är som följer (tidigare priser inom parentes):

Vilkas Now

Vilkas Suite

Vilkas kompletteras av nya talanger

Vilkas produkter och tjänster utvecklas hela tiden och detta leder naturligtvis till att vi behövt fler experter i vårt team. Och ännu en gång lyckades vi hitta det vi sökte. Så låt oss presentera Sauli och Lauri, de nyaste medlemmarna i vårt tekniska team.

Sauli kom till oss som en programvarupraktikant. När han äntligen får sin examen kommer Sauli att fortsätta hos Vilkas som programvaruutvecklare. Han har redan satt sin egen touch i MyVilkas och inom en snar framtid även i Vilkas webbutiker.

Vilkas förnyade produktfamilj erbjuder lösningar för e-handlare i alla storlekar

Under de senaste två åren har vi gjort stora förändringar av våra tjänster och projektet är över för den här gången. I början av projektet identifierade vi tre olika typer av e-handlare. Vi ville kunna förse var och en av dessa typer av e-handlare med en tjänst som uppfyller deras specifika behov. Enligt den tanken byggde vi Vilkas Now, Suite och Go.

En e-handlares berättelse - Kissapuu

Satu Suhonen var inte nöjd med kvaliteten och utseendet på de katträd hon hittade på marknaden, så hon började skapa och sälja vackra och hållbara katträd själv. Samarbetet med hantverksföretagare och Vilkas Group gjorde det möjligt att tillverka kvalitetsprodukter och sälja dem globalt.

"Jag visste ingenting om e-handel. Men jag är en medelålders kvinna som har lärt mig detta, så för ungdomar borde det vara enkelt att lära sig det också."

Kissapuus webbshop körs på Vilkas Suite-plattformen.

Vilkas Groups produktfamilj förnyas

Vi har identifierat tre olika kundsegment på marknaden, som har lite olika slags behov. Det är därför naturligt att dessa tre e-handlargrupper borde ha olika alternativ när de ska starta webshop.

OGOships 3PL-verksamhet nu i Sverige

OGOship har öppnat sin 3PL-verksamhet (3PL) i Sverige och erbjuder alla Vilkas kunder ett kostnadsfritt konsultpaket. Förväntningarna hos onlinekunder ökar. Efterfrågan på leveranser inom en dag, låga kostnader och transparens ökar eftersom större e-handlare kan erbjuda bättre och bättre service med sina ständigt ökande volymer. Det är svårare för små och medelstora e-handlare att möta dessa förväntningar, bl.a. på grund av lägre fraktvolymer.

Din webshopslösning har precis blivit ännu bättre

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda. Innan sommaren skickade vi ut en kundundersökning där vi fick mycket bra feedback och önskemål angående funktionerna. Med önskemålen som bas har vi genomfört några uppdateringar av våra funktioner. Uppdateringarna innhåller både förbättringar av existerande funktioner samt en del helt nya funktioner.

En e-handlares berättelse - Eero Aarnio

Design Eero Aarnio

När man frågar Eero Aarnio vilken dator han använder när han designar så svarar han att datorn sitter mellan öronen och en blyertspenna fungerar som skrivare. Aarnios design med sina tydliga linjer och starka färger har länge fascinerat både i hemlandet Finland och över hela världen, och många känner igen hans klassiska "Ball Chair". Designen på Eero Aarnios webshop talar samma designspråk som de föremål den presenterar. Snygga produkter förtjänar också en snygg webshop.

En e-handlares berättelse - Marttiini

En e-handlares berättelse - Marttiini
Marttiinis berättelse började 1928 när smeden Janne Marttiini grundade knivfabriken i Rovaniemi i norra Finland. Idag är Marttiinis produkter kända för vandrare, fiskare och jägare i både Finland och över hela världen. I tillverkandet av produkterna används förutom traditionellt hantverk också modern teknik. I försäljningen och marknadsföringen av produkterna är webbutiken en viktig kanal. Den gör det möjligt för konsumenter runt om i världen att utforska hela Marttiinis sortiment.

Ny personal hos Vilkas

I början av januari började våra nya medarbetare.

I början av januari fick vi tre nya medarbetare hos Vilkas. Marko Herukka (från vänster) förstärker supportteamet och Tero Kotti och Pekka Piispanen teknikteamet. Vilkas består nu av 20 anställda. Vi presenterar våra nyförvärv här.

Sidor

Share on social media