Nyheter

Ny personal hos Vilkas

I början av januari började våra nya medarbetare.

I början av januari fick vi tre nya medarbetare hos Vilkas. Marko Herukka (från vänster) förstärker supportteamet och Tero Kotti och Pekka Piispanen teknikteamet. Vilkas består nu av 20 anställda. Vi presenterar våra nyförvärv här.

Förändringar i webbutikernas funktioner

Under våren har en del ändringar gjorts i webbutikernas funktioner. Några nya funktioner från Vilkas utvecklingsarbete samt några ändringar av ePages. Vi har även ändrat tillgängligheten för en del funktioner så att de nu finns även i mindre butiksnivåer enligt önskemål från våra kunder.

Ny Sales Analytics-app lanserad

Sales analytics

Appbutiken har fått en ny Sales Analytics-app som låter dig undersöka webbutikens försäljning. Försäljningsrapporterna ger dig en mer exakt bild av försäljningen och gör det ännu enklare att analysera webbutikens prestanda, vilket hjälper till i utvecklingen och marknadsföringen av webbutiken.

Historien om LIEBE

LIEBE är en webbutik som säljer kepsar i Europa och över hela världen med hjälp av Vilkas plattform. Vi pratade med ägaren Jukka Lahtinen för att höra mer om historien bakom LIEBE-märket.

E-handel med tjänster - nästa stora möjlighet för den svenska ekonomin

Digitaliseringen av tjänster kan vara en enorm tillväxtpotential för den svenska ekonomin, så länge företagen antar utmaningen och produktifierar sina tjänster på nätet. Företagen inom tjänstesektorn bör vara modiga för att undvika att utländska företag tar över marknaden.

Vilkas lanserar en 100% kvalitetsgaranti

Som en av de ledande molnbaserade, multikanalplattformarna i Norden lanserar nu Vilkas sina tjänster i Norge och en 100% kvalitetsgaranti för alla sina nya kunder. Samtidigt fräschas Vilkas varumärke upp med en ny webbplats och logga.

Nya ansikten plus nytt kontor för Vilkas

Nya ansikten plus nytt kontor för Vilkas

Vilkas flyttade till ett nytt kontor mitt i centrala Tammerfors. Våra kunder hittar oss numera på adressen Finlaysoninkuja 19, 33210 Tammerfors, Finland. Det nya kontoret är större och vi ha nu gott om utrymme.

Sidor