Framsida » Vilkas Go

Vilkas Go

VÅRA EXPERTER SKRÄDDARSYR DIN WEBSHOP ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Vilkas Group är en av nordens ledande leverantörer av e-handelslösningar. Över 1700 företag i Norden litar redan på oss för sin webshop. Vi finns som e-handelsexperter i kundens webbutiksprojekt och Vilkas expertteam på 20 personer ansvarar för att webbutiken förverkligas.

Tillsammans med handlaren ansvarar vår e-handelsexpert för att utveckla webbutiken. Vilkas Go-experten ser till att din webbutik är tillgänglig och att tjänster fungerar på ett säkert sätt, utan extra kostnader. Vår expert är involverade i alla stadier av webbutikens livscykel, vare sig ni behöver hjälp med hur man använder webbutiken eller nya funktioner. Vi tillhandahåller också verktyg för marknadsföring och analys av webbutiken och tolkar tillsammans med våra kunder resultaten, som också användas i vidareutvecklingen av butiken.

Sedan 1998 har vi implementerat över 200 skräddarsydda e-handelslösningar. Några av våra Go-kunder är bl.a. Puuilo, Marttiini, Hanakat, Tulikivi, Autoliitto, Weiste, Yliopiston verkkoapteekki och Apteekkituotteet.

>> Läs mer om några Vilkas Go-kunders berättelser.

SKRÄDDARSYDD WEBSHOP ENLIGT KUNDENS SPECIFIKA BEHOV

Vi förstår handlares och slutkunders olika behov och kan tillgodose dessa behov. Vilkas Go är utformad för handlare som förväntar sig mer av webbutiken än vad de traditionella, färdiga e-handelslösningarna kan erbjuda. Vilkas Go är en e-handelslösning som kontinuerligt kan skräddarsys för att tillgodose kundernas behov:

 • Hastighet, pålitlighet och säkerhet
 • Anpassade funktioner som skiljer dig från dina konkurrenter
 • Skräddarsydd design anpassad till företagets brand
 • Integrationer med egna och tredje parts datasystem som ERP, POS, CRM och PIM
 • Obegränsat antal besökare och produkter
 • Multistore-funktioner 
 • B2C- och B2B-försäljning
 • Global handel
 • Mångsidiga marknadsföringsverktyg och -tjänster
 • Utsedd kontaktperson från Vilkas samt supporttjänster

OBEGRÄNSADE EXPANSIONSMÖJLIGHETER

Vilkas experter ser till att webbutikens teknologi inte blir ett hinder för framgång. Istället stöder Vilkas Go-tjänsten en framgångsrik handel med kontinuerlig utveckling och erbjuder precis en sådan tjänst som du vill ha och som dina kunder gladeligen använder. Du får ett omfattande paket med färdiga funktioner, men samtidigt fria händer att expandera och anpassa din webshop i exakt den riktning du vill. Vare sig det handlar om en specifik integration till ett system som företaget använder för lager, resurs- eller ekonomihantering, komplexa produktkonfiguratorer, marknadsföringsverktyg eller implementering av en visuell design som skapats av en reklambyrå, så lyckas man med Vilkas Go.

Läs mer om tekniken bakom Vilkas Go >>

IMPLEMENTERING AV EN SKRÄDDARSYDD WEBSHOP

Implementeringen av en Vilkas Go-butik görs smidigt som ett projekt där kunden tillsammans med Vilkas experter definierar webbutikens mål och behov för att skapa en gemensam vision hos båda parter.

 1. Projektet börjas med att kartlägga den nuvarande situationen och behoven samt med en enklare definition av webbutiken. På så sätt säkerställer vi att alla har en gemensam förståelse för de mål och funktioner som webbutiken sedan kommer att erbjuda slutkunderna, samt för hur webbutiken integreras med kundens befintliga processer.
 2. Efter det börjar Vilkas att implementera och testa webbutiken. 
 3. Tillsammans planerar vi när webbutiken ska börja användas och ser till att lanseringen går smidigt. Under lanseringen hjälper vi kunden att rikta in sin marknadsföring till rätt kanaler och ser till att de överenskomna affärsmålen uppfylls och mäts på rätt sätt. 
 4. Efter implementeringen börjar vi tillsammans titta på utvecklingen av webbutiken och identifierar möjliga utvecklingsområden, som vi tillsammans genomför i en smidig projektmodell. Under hela webbutikens livscykel ger vi handlaren det stöd de vill ha och vi vill tillsammans med handlaren bygga en framgångsrik webshop. 

Vill du ha mer information om Vilkas Go
-lösningen?

Funderar du på vilken e-handelslösning du bör använda eller känner du att du vill byta din nuvarande lösning till en annan? Vi hjälper gärna till direkt i planeringsfasen så att du kan ta det bästa beslutet på lång sikt. Tack vare vår långa och varierade erfarenhet utmanar, brainstormar, innoverar och föreslår vi olika lösningar. Läs mer om några av Vilkas Go-kundernas upplevelser här.

Kontakta oss så kan vi prata mera. Eller kontakta vårt Vilkas Go-team direkt på engelska. 

Vilkas Go-teamet:

Mirjami Petro-Uotila
mirjami@vilkas.fi
Tel. +358 50 5055 200

Timo Korvenoja
timo@vilkas.fi
Tel. +358 50 65 013

Markku Korkiakoski
markku@vilkas.fi
Tel. +358 400 434 244

Share on social media