Framsida » Vilkas Enterprise

Vilkas Enterprise

SKRÄDDARSYDD WEBBUTIK FÖR KOMPLEXA BEHOV

Även det bredaste utbudet av funktioner räcker ibland inte till en del företags individuella behov. Ni kanske jobbar på ett lite annorlunda sätt än hur de färdiga funktionerna fungerar eller behöver något helt nytt till er webbutik som inte finns som en färdig funktion.

Vilkas Enterprise möter exakt dessa behov. Lösningen erbjuder vårt breda utbud av beprövade funktioner för ditt företag och även möjligheten att fritt anpassa de befintliga funktionerna eller implementera helt nya funktioner för att passa företagets behov.

OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER

Vilkas ser till att tekniken inte blir ett hinder för er framgång, utan istället stöder vi framgångsrik utveckling av företag och erbjuder den slags tjänst ni vill ha och som era kunder vill använda.

Ni får alltså ett komplett paket med färdiga funktioner, men även fria händer att expandera och anpassa er webbutik åt rätt håll.

Vare sig det handlar om en specifik integration till ett system som företaget använder för lager, resurs- eller ekonomihantering, komplexa produktkonfiguratorer, marknadsföringsverktyg eller en exakt implementeringen av den visuella designen som skapats av en reklambyrå, så levererar Vilkas Enterprise.

DE BÄSTA EXPERTERNA TILL DIN HJÄLP

Anpassningen och utvecklingen av webbutikslösningen genomförs av Vilkas erfarna experter. De ser till att din webbutik är tillgänglig och att tjänster fungerar på ett säkert sätt. Ni kommer att få en utsedd kontaktperson som ni kan kontakta i alla frågor som är relaterade till webbutiken, oavsett om ni behöver hjälp med att använda butiken, hjälp med nya funktioner eller hjälp med online-marknadsföring och sökmotoroptimering.

Sedan 1998 har vi implementerat över 100 enterprise-projekt. Några av våra Enterprise-kunder är Puuilo och Marttiini.

IMPLEMENTERING AV SKRÄDDARSYDD WEBBUTIK

Det viktigaste målet med en skräddarsydd e-handelslösning är att tillgodose individuella behov hos webbshopägaren och slutkunderna så exakt som möjligt. Vanliga steg för ett projekt är:

  • Specifikation av det nuvarande läget och behov
  • Kravspecifikation
  • Projektimplementering
  • Testning
  • Introduktion och utbildning

Är ni på gång och ska implementera en ny webbutik? Eller har ni redan en som behöver en rejäl uppdatering av funktioner för att komma till nästa nivå? Kontakta oss så kan vi prata närmare om era behov.

Share on social media