Framsida » Tekniken bakom Vilkas Go

Tekniken bakom Vilkas Go

TEKNIKEN FÖR EN SKRÄDDARSYDD WEBSHOP

Vilkas besitter en stor kunskap inom leverans av SaaS, alltså Software as a Service-molntjänster till e-handlare. Hos oss finns ungefär 1700 webbutiker, av vilka ungefär 50 är skräddarsydda med Vilkas Go-lösningen. Vi har över 20 års erfarenhet av det tekniska bakom tjänsterna och dess utveckling. Bara det faktum att webbutiken alltid ska finnas tillgänlig utan avbrott är väldigt viktigt, och där har vi lyckats år efter år. Vilkas tjänster finns tillgänliga och övervakas dygnet runt, varje dag på året.

Vi tar hand om det tekniska underhållet av webbutiken som en SaaS-tjänst, inklusive all nödvändig hårdvara. I underhållet ingår även alla våra versionsuppdateringar och vi försäkrar att alla extratjänster som används i butiken, så kallade moduler är kompatibla samt att den senaste och säkraste versionen används. Vi kommer alltid överens separat med varje kund om det gäller en större versionsuppdatering. Som kund kan du alltid vara lugn och låta oss ta hand om allt det tekniska.

DATACENTER UTAN KOMPROMISSER

Tjänsterna finns i Valttis datacenter i Helsingfors. Vi har spridit ut våra tjänster i datacenter på olika fysiska platser för att kunna försäkra en hög tillgänglighet. Övervakning av operativsystemet, applikationer och databaser utförs dygnet runt och miljöerna säkerhetskopieras minst en gång om dagen.

Vi tar säkerheten på mycket stort allvar och alla tjänster skyddas av feltoleranta brandväggar och belastningsdelning. Vi använder också IDS (Intrusion Detection System) som upptäcker och blockerar olika intrångsförsök.

VILKAS GO-BUTIKEN

Som plattformslösning för webbutiken erbjuder vi tjänster som används över hela världen. En Vilkas Go-butik skapas alltid som ett projekt där vi först och främst, tillsammans med kunden fastställer företagets mål och behov för webbutiken. Baserat på den informationen föreslår vi sedan den bästa lösningen för kunden. Webbutiken kan implementeras med ePages Enterprise eller PrestaShop. ePages är en pionjär inom branschen med över 100 000 webbutiker över hela världen. PrestaShop grundades 2007 och används för närvarande av mer än 300 000 webbutiker över hela världen.

Vill du ha mer information om Vilkas Go
-lösningen?

Funderar du på vilken e-handelslösning du bör använda eller känner du att du vill byta din nuvarande lösning till en annan? Vi hjälper gärna till direkt i planeringsfasen så att du kan ta det bästa beslutet på lång sikt. Tack vare vår långa och varierade erfarenhet utmanar, brainstormar, innoverar och föreslår vi olika lösningar. Läs mer om några av Vilkas Go-kundernas upplevelser här.

Kontakta oss så kan vi prata mera. Eller kontakta vårt Vilkas Go-team direkt på engelska. 

Vilkas Go-teamet:

Mirjami Petro-Uotila
mirjami@vilkas.fi
Tel. +358 50 5055 200

Timo Korvenoja
timo@vilkas.fi
Tel. +358 50 65 013

Markku Korkiakoski
markku@vilkas.fi
Tel. +358 400 434 244

Share on social media