Framsida » Support » Tema: Vilkas North

Tema: Vilkas North

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Vilkas North är ett responsivt tema för webbutiken, som man kan installera direkt i webbutikens administration. North-temat kan redigeras mer fritt än de övriga temana i vår temabutik, som har specifika rekommenderade inställningar. North är ett diskret och lugnt tema där du kan lägga till färg och stil med dina egna banners och produktbilder.

Mobilvy och meny

 

Vilkas North-temat är enkelt att installera i webbutikens administration på sidan Design > Mina teman genom att klicka på "Lägg till nytt tema" längst ner.

När temat lagts till hamnar det längst ner i listan av teman och du kan därifrån redigera det via länken "Start avancerad design". Du kan ändra färgerna, bilderna och skapa nya sidelement. Observera att förhandsvisningen av designen kan se lite annorlunda ut än hur det faktiskt ser ut i butiken. Det är alltid bäst att titta på slutresultatet via länken "Vy över webbplatsen".

Demo

Installering av temat som en extratjänst

Om det känns för svårt eller tar för lång tid att börja använda det här nya temat så kan du även beställa implementeringen av temat från oss som en extratjänst för 2950kr (exkl. moms). I tjänsten ingår att vi implementererar temat i din butik, lägger till din logga och byter ut färger så att temat passar din image. Större ändringar av temat ingår inte i implementeringen av temat och om större ändringar behövs så måste de kommas överens separat.

Share on social media