Framsida » Support » ProCountor

ProCountor

Starter No
Mini No
Active No
Pro Yes

Startkostnad för integrationen 5000 kr.

Integrationen med Procountors heltäckande bokföringsprogram automatiserar webbutikens bokföring. Procountor stöder kundspecifika processer, underlättar fakturering och automatiserar skapandet av kund- och produktregistren. Webbutiken kan integreras med Procountor.

ProCountor är ett molnbaserat, heltäckande online-bokföringsprogram. Programvaran är en problemfri lösning, eftersom versionsuppgraderingar och säkerhetskopior hanteras automatiskt, och säkerheten upprätthålls likt en internetbank. Det behövs inte göras några synliga ändringar i webbutiken och den underliggande Procountor-mjukvaran är inte synlig för kunderna.

Med Procountors lösning kan man t.ex. skapa och skicka kundfakturor, granska och betala leverantörsfakturor samt följa upp företagets ekonomi och bokföring.

Webbutikens integration med Procountor

Beställningsinformationen så som kunduppgifter, betalsätt och eventuell faktureringsinformation överförs automatiskt till ProCountor. Redovisning genereras automatiskt för fakturor. Den automatiska redovisningen kan ställas in så exakt att du inte behöver göra några manuella ändringar, förutom i undantagsfall. Inställningarna för integrationen finns på sidan Inställningar > Bokföring > ProCountorinställningar.

Kunderna kan betala sina inköp i webbutiken via t.ex. faktura, kort eller internetbank. Fakturor kan skickas automatiskt från Procountor via post, e-faktura eller e-post. Fakturorna kan också användas endast för att följa upp företagets ekonomi och bokföringen.

Flexibel lösning

Procountors lösning finns tillgänglig när och var som helst och erbjuder uppgifterna i realtid. Programmets kostnader är alltid baserade på den faktiska användningen, så ProCountor är lämplig för företag av alla storlekar. Man kan börja använda programmet i mitten av budgetåret, och man kan även börja användningen steg för steg. I samma system kan du också hantera bokföringen och momsrapporteringen. Ett och samma avtal ger tillgång till omfattande e-faktureringstjänster, utskriftstjänst, skanningstjänst och färdiga bankkopplingar.

Obs! Om din betalleverantör betalar ut flera enskilda transaktioner samtidigt i en och samma utbetalning, så måste enskilda betalningar matchas till fakturorna i Procountor manuellt. Diskutera detta med din betalleverantör innan du börjar använda integrationen.

E-fakturor

Om man använder sig av e-faktura som ett betalsätt så kan e-fakturakoderna överföras från webbutiken till Procountor, och en e-faktura genereras automatiskt vid beställning.

Share on social media