Kan fraktavgiften bestämmas beroende på vikten av produkterna?

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Fraktavgiften kan ställas in baserat på produkternas vikt. Avgiften kan ökas stegvis med viktökningen av beställningen. För att kunna göra detta måste vikten ställas in för varje produkt i butiken, om inte det redan gjorts. Obs: Om ingen vikt är uppdaterad räknas vikten för den produkten som noll.

Skapa ett nytt leveranssätt

Skapa ett nytt leveranssätt på sidan Inställningar > Leverans. Klicka på "Lägg till" övanför listan, välj "Vikt på produkterna i varukorgen" som "Typ", fyll i ett namn på leveranssättet och klicka på "Lägg till".

Ange leveranssättets inställningar

Öppna det nya leveranssättet genom att klicka på dess namn och gå till fliken Inställningar. Ange viktgränserna och dess motsvarande priser.

Välj vilken viktenhet du vill använda i drop down-menyn, t ex gram. Spara den första viktgränsen med pris. När du har sparat kommer en ny rad som du kan skriva i nästa viktgräns osv.