Delning av varukorgen

Starter No
Mini No
Active Yes
Pro Yes

Produkter som har lagts till i varukorgen kan delas med andra. Man kan dela via e-post, Facebook, Twitter eller Google+. En länk skapas till den sparade varukorgen. Genom att klicka på den länken kan kundens kompisar komma direkt till varukorgen med dess produkter sparade.

Delning av varukorgen kan tas i bruk på sidan Inställningar > Varukorgsinställningar > Inställningar för delning av varukorg. Välj vilka delningsmetoder som ska finnas tillgängliga.

Delningen av varukorgen visas för kunderna i varukorgen under produkterna:

Delning av varukorgen kan tillämpas när till exempel:

  • Man vill dela med sig av sina inköp i sociala medier
  • En anställd måste skicka beställningen för godkännande av chefen
  • Ett barn vill skicka en önskelista till sina föräldrar
  • En kund inte är helt säker så kan varukorgen skickas till den egna e-postadressen för att genomföra köpet vid ett senare tillfälle

Delade varukorgar och e-postadresser dit de delas sparas inte i butiken.

Du kan lägga till eget innehåll till e-postmeddelandet på sidan Inställningar > E-postutskick > Annan >  Dela din varukorg. Som standard skickas endast länken till varukorgen i e-postmeddelandet.

Share on social media