Framsida » Support » Assistent för sökmotoroptimering

Assistent för sökmotoroptimering

Starter No
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

För sökmotoroptimeringen finns en assistent, (SEO Cockpit), som automatiskt analyserar läget av sökmotoroptimeringen i e-butiken och ger praktiska råd om hur synligheten i sökmotorerna kan förbättras.

SEO Cockpit

Vägvisaren för sökmotoroptimeringen (SEO Cockpit) hittar du i webbutikens admin på sidan Marknadsföring > Sökmotoroptimering (SEO). Den visar rekommendationer för optimering av butikens sidor och fungerar som en riktningsgivare när du följer upp hur optimeringen har utvecklats för din webbutik.

SEO Cockpit berättar vilka åtgärder du kan göra på sidorna för att förbättra din sökmotoroptimering. Det kan vara att t.ex. justera innehållet, förbättra de interna länkarna, utnyttja funktionerna i sociala medier.

 

Sökmotoroptimering av en produktsida

För varje produktsida och kategori räknas ett omdöme ut för sökmotoroptimeringen. Genom att klicka på länken för sökmotoroptimering på produktsidan får du fram analysen av optimeringen för just den sidan.

En kontroll av produktsidans optimering ger dig en punktlista med förslag där sökmotoroptimeringen av produktsidan kan bli bättre:

Share on social media