Etusivu » Support » 8. Marknadsföring

8. Marknadsföring

Bonusway

I Vilkas Suite finns en integration med Bonusways tjänst, där kunden i efterhand får pengar tillbaka för sina inköp. Mer information om integrationen på den här sidan.

Presentkort

Man kan använda kupongkoder med ett pengavärde som presentkort och skicka koden till kunden som köpt presentkort. På den här sidan finns instruktioner hur.

Produktbetyg

I webbutiken finns en funktion för produktbetyg där kunden kan skriva recensioner för butikens produkter. Mer information om detta på den här sidan.

TradeTracker

TradeTracker kan användas i webbutiken genom att lägga till skripten från TradeTracker på rätt plats i webbutikens inställningar. På den här sidan finns mer instruktioner.

Google Shopping

Genom att lägga till dina produkter i Google Shopping kan du visas i sökresultaten hos Google med bilder, priser och företagsnamn. Läs mer på den här sidan hur man gör.

Butik på Facebook

Genom att lägga till en butiksapp på din företagssida på Facebook kan du visa produkterna från butikens förstasida eller dina kampanjprodukter för de som besöker din Facebooksida. Här finns mer info om hur man gör.

Sidor

Share on social media