5. Produkter

Presentkort

Man kan använda kupongkoder med ett pengavärde som presentkort och skicka koden till kunden som köpt presentkort. På den här sidan finns instruktioner hur.

Produktbetyg

I webbutiken finns en funktion för produktbetyg där kunden kan skriva recensioner för butikens produkter. Mer information om detta på den här sidan.

Google Shopping

Genom att lägga till dina produkter i Google Shopping kan du visas i sökresultaten hos Google med bilder, priser och företagsnamn. Läs mer på den här sidan hur man gör.

2ndChain

2ndChain är en produktleverantörsportal för webbutiker varifrån du enkelt kan välja produkter från hundratals olika varumärken till konkurrenskraftiga priser och sälja dem i din butik. Läs mer om 2ndChain här.

Produktportaler för marknadsföring av webbutiken

Man kan lägga till flera olika produktportaler till webbutiken för att marknadsföra sina produkter. För de flesta portalerna skickas kunden vidare till själva webbutiken för att slutföra sin order, men för en del portaler görs ordern utanför webbutiken och man får då informationen om ordern till webbutiken. Läs i de här instruktionerna hur man börjar använda de olika portalerna.

Sidor

Share on social media