Framsida » Support » 5. Produkter

5. Produkter

Produkt med öppet pris

I Vilkas Suite-butiker kan man lägga till produkter som inte har ett fast pris, utan kunden själv kan välja till vilket pris de vill köpa produkten. Detta är väldigt användbart för t.ex. presentkort. Här finns mer info om hur man gör.

Inventeringsrapport

Man kan få en inventeringsrapport från webbutiken som kan användas direkt för bokföringen. Den använder fältet för inköpspris som finns i produktinställningarna och visar även lagerplatsen om det har sparats för produkterna. Läs mer på den här sidan.

Presentkort

Man kan använda kupongkoder med ett pengavärde som presentkort och skicka koden till kunden som köpt presentkort. På den här sidan finns instruktioner hur.

Produktbetyg

I webbutiken finns en funktion för produktbetyg där kunden kan skriva recensioner för butikens produkter. Mer information om detta på den här sidan.

Google Shopping

Genom att lägga till dina produkter i Google Shopping kan du visas i sökresultaten hos Google med bilder, priser och företagsnamn. Läs mer på den här sidan hur man gör.

2ndChain

2ndChain är en produktleverantörsportal för webbutiker varifrån du enkelt kan välja produkter från hundratals olika varumärken till konkurrenskraftiga priser och sälja dem i din butik. Läs mer om 2ndChain här.

Sidor

Share on social media