Framsida » Support » 4. Betalsätt

4. Betalsätt

Euroloan

Euroloan är en finländsk finanstjänst som erbjuder flexibla kredit- och lånelösningar. De erbjuder nu också riskfria tjänster för faktura- och delbetalningar för e-handlare som använder Vilkas webbutiker. Här kan du läsa mer om tjänsterna.

Maksukaista

Maksukaista är en betaltjänst som är utvecklad för e-handel och alla slags onlinebetalningar som du kan aktivera själv. Här finns mer information om hur.

Payson

Med Payson kan du smidigt ta betalt i din butik via kort, bank, SMS och faktura. Payson fungerar i alla digitala enheter som surfplatta, dator och mobil. Du betalar inga start- eller månadsavgifter för att använda Payson. De enda avgifter du som säljare behöver betala är de avgifter som debiteras vid en transaktion till ditt PaysonKonto. Läs mer här hur du kommer igång med Payson i din butik.

PayPal

PayPal är ett populärt internationellt betalsätt. Här kan du läsa instruktioner om hur du använder det i butiken.

DIBS

DIBS erbjuder enkla och säkra betalningslösningar för företag som vill ta betalt på nätet.

PayEx

PayEx erbjuder en helhetslösning för att ta betalt i både Norden och Europa. Många av PayExs tjänster fungerar även globalt. Läs här om hur du använder PayEx tjänster i din butik.

Maksuturva

Vill du sälja i Finland? Genom Maksuturvas tjänst kan du ta betalt via finländska internetbanker och kreditkort i din butik.

Checkout

Checkout är en betallösning som låter dig ta emot betalningar i din butik via alla finländska internetbanker och kreditkort i ett och samma avtal. Perfekt om du vill expandera din verksamhet till Finland.

Klarna

Klarna Checkout är ett betalsätt som erbjuder kunderna möjligheten att betala sin order i webbutiken via t.ex. faktura, direktbetalning eller kreditkort. Kundens kreditvärdighet kontrolleras vid betalning och Klarna står för kredit- och bedrägeririsken vid betalning via faktura. Läs här om hur du använder Klarna.

Sidor

Share on social media