Framsida » Support » 3. Logistik

3. Logistik

PostNord

PostNord Logistics erbjuder leveranstjänster för e-handel i Norden och även internationellt. Du kan integrera din webbutik mot PostNords tjänster för att få dina beställningar skickade till PostNords system automatiskt samt för att erbjuda dina kunder möjligheten att välja hämtställe och spåra sin beställning med spårningskoder. Läs mer om hur integrationen fungerar i de här instruktionerna.

Unifaun

Unifaun Online är ett komplett, säkert, internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla dina sändningar och transportörer på ett och samma ställe. Du kan integrera din webbutik mot Unifaun för att få dina beställningar skickade till Unifauns system automatiskt samt för att erbjuda dina kunder möjligheten att välja hämtställe och spåra sin beställning med spårningskoder. Här finns instruktioner på hur du kommer igång med Unifaun.

Consignor ShipAdvisor

Med hjälp av Consignors (tidigare EDI-Soft) tjänst ShipAdvisor kan du lägga till flera leveranssätt i din butik, av vilka kunden sedan kan välja det sätt som passar just dem bäst. Genom att titta på leveransadressen och produkternas vikt kan fraktkostnaden räknas ut i realtid även för godstransporter. Du kan lägga till egna utlämningsställen som t ex din egen fysiska butik, utöver de som redan finns via t ex ICA, Coop och Hemköp.

Sidor

Share on social media