Framsida » Nyckelfärdig nätbutik

Tjänster

Med tjänsten "Nyckelfärdig nätbutik" bygger vi webbutiken åt dig med de inställningar du vill ha. I tjänsten ingår skapandet av butiken och redigering av inställningarna enligt era behov. Inställningarna gäller bl.a. leverans- och betalsätt, kontaktuppgifter, inställningar för e-postutskick och moms.

Vi skapar även en unik design som passar med ditt företags image. I den nya designen används responsiva teman så att designen även fungerar på mobila enheter. I skapandet av designen tar vi hänsyn till era önskemål. Du kan beskriva med ord hur du vill att designen ska se ut, ge oss exempel eller material från en grafisk designer som då kan användas som mall i skapandet av designen. Efter detta skapar vi designen med hjälp av designverktygen i vårt system. Detta gör det lättare att i framtiden kunna uppdatera designen utan att behöva ändra i koden.

Produkterna kan importeras med hjälp av Excel. Dokumentet måste skapas så att varje produkt har en egen rad i dokumentet. I tjänsten ingår import av produkter och kategorier en gång. Det lönar sig därför att samla alla produkter och kategorier färdigt på en gång i ett och samma dokument.

I tjänsten ingår också att vi kopplar ihop butiken med de av våra partners system du vill använda, men vi kan inte skapa avtal med dessa tredje parter åt er. Vi hjälper dock gärna till i valet av rätt partners.

Vi levererar den färdiga webbutiken inom 30 dagar efter att beställningen genomförts och allt material tillhandahållits.

Share on social media