Framsida » Nya dimensioner för webbutiken med vår nya WordPress-plugin!

Nya dimensioner för webbutiken med vår nya WordPress-plugin!

När webbutikens design börjar kännas omodern eller man har någon ny designidé man vill göra så är det största hindret oftast känslan av att det kommer bli ett för svårt och tidskrävande projekt. De (t.o.m. kostnadsfria) temana som Vilkas erbjuder kan vara en lösning, men nu erbjuder vi också möjligheten att lägga till produkterna på en WordPress-sida!

Många e-handlare funderar på att försöka sälja sina produkter mot andra målgrupper än de som handlar i den existerande butiken, drömmer om att kunna sälja sina produkter direkt i någon populär blogg, skulle gärna prova en kampanj för att sälja en enda produkt eller vill kanske öppna en säsongsbutik inför den kommande julen!

Vilkas har nu goda nyheter för e-handlare som vill experimentera!

Nu är det möjligt att marknadsföra eller sälja på ett lite annorlunda sätt, lite experimentellt! Skapa t.ex. en säsongsbutik för att nå nya målgrupper med hjälp av WordPress eller om ditt företag redan har en WordPress-sida, använd ePages Online Shop-plugin för att enkelt visa produkter på sidan från din Vilkas-webbutik! Observera att det inte ens behöver vara din egen WordPress-sida, utan med pluginen kan t.ex. en bloggare lägga till din butiks produkter direkt på sin WordPress-sida!

Låter det intressant? Öppna en kostnadsfri testbutik hos Vilkas och testa hur du kan lägga till produkter på din WordPress-sida eller om du redan har en Vilkas-butik, läs mer om hur du kan börja använda WordPress i vårt tidigare blogginlägg!

Tillbaka

Share on social media