Framsida » Minijustering i designen

Tjänster

En färdig design är ett levande koncept. Det finns inget som är en färdig webshop, inte heller en färdig design. Därför erbjuder vi utöver de större designtjänsterna också mindre justeringar av desginen i din webshop. T.ex. behöver du kanske bara en mindre justering av designen i din butik, eller så vill du uppdatera designen med t.ex. ett bildspel som är lika brett som hela sidan. Kolla igenom våra exempel nedan och fyll i formuläret med de justeringar du vill ha så ger vi dig ett förslag.

Priserna för minijusteringar är rörliga:

  • 1 justering - 550 kr
  • 2 justeringar - 1000 kr
  • 3 justeringar - 1400 kr
  • Över 3 justeringar - be om offert

Exempel på justeringar

Bildspel lika brett som hela sidan
Med den här justeringen lägger vi till ett bildspel högst upp på förstasidan i din butik som är lika brett som hela sidan. Du kan då lägga till dina egna bilder som sedan spelas upp automatiskt.

Banner lika bred som hela sidan med textfält och Call To Action-knapp
Med den här justeringen lägger vi till en bildbanner högst upp på förstasidan i din butik som är lika bred som hela sidan. Du kan välja vilken text som ska visas på bilden och en knapp som tar kunden till den sidan du vill.

Instagram-feed i butiken
Med den här justeringen lägger vi till en feed från ditt Instagram-konto på den sidan du vill i butiken. Feeden uppdateras varje gång du lägger till en ny bild på Instagram.

Facebook-feed i butiken
Med den här justeringen lägger vi till en feed från ditt Facebook-konto på den sidan du vill i butiken. Feeden uppdateras varje gång du lägger till ett nytt inlägg på Facebook.

Sociala media-ikoner i butiken
Med den här justeringen lägger vi till ikoner för sociala medier som länkar till företagets sidor där du vill ha dem i butikens design.

AddThis-knappar för sociala medier
Med den här justeringen lägger vi till knapper t.ex. till höger eller allra högst upp i butiken som låter dina kunder enkelt dela butikens sida i olika sociala medier.

Stylad footer
Med den här justeringen kan vi ändra så att butikens footer får ett mer tydligt uppdelat och professionellt utseende. Butikens footer byggs upp av fyra listelement som gör innehållet enkelt att uppdatera och redigera.

Redigering av cookie-textens utseende
Med den här justeringen kan vi ändra hur meddelandet om cookies ser ut så att det passar med butikens design och färgtema.

Responsiv kategorimeny
Med den här justeringen kan vi ändra kategorimenyn i butiken för mindre skärmstorlekar som surfplattor och mobiler så att den hamnar under en "hamburgermeny" som öppnas när man klickar på den (endast för megameny).

Kategorier som bilder på förstasidan
Med den här justeringen kan vi lägga till ditt val av tre kategorier som klickbara bilder på förstasidan. Detta är ett effektivt sätt att få besökarna att klicka sig till de valda kategorierna.

Design av banner
Med den här justeringen kan någon av våra designers skapa en snygg banner med din bild och text. Om det behövs kan vi också producera text och bilder.

Font från Google Fonts i butiken
Med den här justeringen kan vi ändra alla fonter i butiken till någon av Google Fonts fonter.

Responsiv kontaktuppgiftssida med Google Maps
Med den här justeringen kan vi göra kontaktuppgiftssidan responsiv och lägga till en ruta med Google Maps till den adressen du vill.

Saknas justeringen som du vill ha i listan?
Skicka dina önskningar i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Share on social media