Framsida » Google G Suite-paket

Tjänster

Google G Suite-paketet innehåller alla verktyg ett företag behöver som e-postkonton, kalendrar, office-program, lagringsutrymme i molnet och verktyg för videomöten.

Varje användare kan ha en egen e-postadress och man kan dessutom skapa de gruppadresser man vill använda som t.ex. info@exempel.se eller support@exempel.se.

Google kalender integreras enkelt med andra kalendersystem och din mobiltelefon. Det är också enkelt att dela sin kalender med andra medarbetare.

Med Google office-program kan du effektivt skapa, dela och samarbete i t.ex. textdokument, kalkylark och presentationer. Genom att spara dem i Google Drive kan man komma åt dem från vilken enhet som helst och att dela dem inom företaget är superenkelt.

Google Hangouts ger dig ett utmärkt verktyg för videomöten med dina kollegor eller kunder.

Företagets dokument lagras på ett och samma säkra ställe och automatiska säkerhetskopior samt virusskydd håller informationen säker.

Du kan använda din e-post och kalender direkt i vilken webbläsare som helst eller med det e-postsystem du föredrar via datorn, surfplattan eller mobilen. Gmail fungerar utmärkt tillsammans med Microsoft Outlook, Apple Mail och Mozilla Thunderbird.

Google G Suite-paketet säljer vi endast som en extratjänst till domännamn och kan bara beställas först när domännamnet redan beställts.

G Suite-kontot skapas alltid med användarens för- och efternamn, t.ex. anna.andersson@exempel.se. Huvudanvändaren blir administratören. Om fler användare önskas utöver huvudanvändaren, fyll då i användarens förnamn och efternamn i rutan "Valda e-postadresser (och alias)". Generella e-postadresser så som t.ex. info@exempel.se eller support@exempel.se kan skapas som alias om det endast är en användare eller som en grupp för flera användare.

Genom att beställa Google G Suite-paketet godkänner du villkoren.

Beställ G Suite

60 kr / mån / användare (avtalslängd 12 mån)

Share on social media