Framsida » Go-kunder

Go-kunder

CASE: Marttiinis webshop

Marttiinis webshop sammanför kunder från hela världen med knivtillverkaren i Rovaniemi, Finland.

Smeden Janne Marttiini grundade sin knivfabrik 1928. Där började historien, vars produkter varenda vandrare, fiskare och jägare känner till. När produkterna nu tillverkas används förutom traditionellt hantverk också modern teknik. I försäljningen och marknadsföringen av produkterna är webbutiken en viktig kanal. Den gör det möjligt för konsumenter runt om i världen att utforska hela Marttiinis sortiment.

"Vi började vårt e-handelssamarbete med Vilkas redan 2010. En av de viktigaste delarna i vårt långa samarbete har varit sömlösheten och känslan av att Vilkas är en del av Marttiinis e-handelsteam. Det är inte alltid möjligt för vår egen personal att följa varje möjlig trend i branschen, och då spelar partnerns erfarenhet och kunskap en mycket viktig roll. Vilkas berättar för oss om nya funktioner och tjänster och de är heller inte rädda för att utmana oss om vi gör något som de inte tycker är förnuftigt.", berättar Ari Paksuniemi från Marttiini.

"Dessutom får man snabbt tag i Vilkas kontakpersoner och support och man behöver inte vänta länge för att få svar på sina frågor. Om det någonsin funnits en fråga som inte omedelbart kunnat besvaras av Vilkas personal, så har de genom deras omfattande partnernätverk alltid hittat rätt person eller företag som kan hjälpa oss istället."

"Ska heller inte glömma bort den tekniska aspekten av tjänsten och den utmärkta servicenivå som Vilkas har år efter år. Nya funktioner tillkommer också regelbundet, som vi kan börja använda om vi vill. Vilkas tar också hand om uppgraderingar för alla tilläggsmoduler och säkerheten för hela miljön. På så sätt kan vi på Marttiini fokusera på det väsentliga i att utveckla vår egen verksamhet och tillhandahålla utmärkt kundservice.", säger Ari i sitt beröm av Vilkas.

Marttiini Oy, Ari Paksuniemi, Chief Digital Officer

Case: Yliopistonverkkoapteekki.fi

Yliopistonverkkoapteekki.fi är en pionjär i Finland inom online-marknadsföring och distribution av läkemedel och andra apoteksprodukter. Nuförtiden köps också många receptbelagda läkemedel online.

"Som apotek har vi vissa krav på vår e-handelsleverantör när det kommer till säkerhet och pålitlighet. Dessutom har det starka regelverket i apoteksbranschen krävt en hel del anpassning för vårt webbapotek. Vi valde Vilkas för 10 år sedan eftersom de mötte dessa krav och redan då hade flera liknande utmanande projekt bakom sig.  Vilkas experter har verkligen varit värda förtroendet. Jag kan starkt rekommendera dem som e-handelsleverantörer.", berättar apotekaren Jouko Savolainen.

Itä-Suomen Yliopiston Apteekki, Jouko Savolainen, apotekare

Vill du ha mer information om Vilkas Go
-lösningen?

Funderar du på vilken e-handelslösning du bör använda eller känner du att du vill byta din nuvarande lösning till en annan? Vi hjälper gärna till direkt i planeringsfasen så att du kan ta det bästa beslutet på lång sikt. Tack vare vår långa och varierade erfarenhet utmanar, brainstormar, innoverar och föreslår vi olika lösningar.

Kontakta oss så kan vi prata mera. Eller kontakta vårt Vilkas Go-team direkt på engelska. 

Vilkas Go-teamet:

Mirjami Petro-Uotila
mirjami@vilkas.fi
Tel. +358 50 5055 200

Timo Korvenoja
timo@vilkas.fi
Tel. +358 50 65 013

Markku Korkiakoski
markku@vilkas.fi
Tel. +358 400 434 244

>> Tillbaka till Vilkas Go-sidan

Share on social media