Framsida » Egen domän

Tjänster

Med en egen domän kan du skapa ett varumärke för din webbutik som gör den enklare att komma ihåg och känna igen. Därför är det viktigt att välja en fiffig domän som är enkel att komma ihåg och som står sig med tiden. Hos oss kan du beställa domäner som slutar på .se, .fi, .no, .com eller .net.

Priset är exklusive moms och gäller för registrering av domänen, administrering samt omdirigering av domänen mot din webbutik.

Om din butik finns i MyVilkas så beställer du domänen direkt där från sidan "Köp mer". Annars använder du formuläret nedan.

Välj

Observera! Om din butik finns i MyVilkas så beställer du domänen direkt där från sidan "Köp mer". Annars använder du formuläret nedan.

Vi accepterar endast domänbeställningar från aktiverade butiker, så om din butik fortfarande är i testläge måste du först aktivera den.
För att kunna flytta domänen till oss behöver vi en transfer-nyckel. Detta är en kod som du får från din nuvarande domänleverantör.
Information om domänens innehavare
E-post
Som en extratjänst kan man även beställa e-postadresser från oss för 50kr/månad/användare. E-postadresserna kommer som en del av Google G Suite-paketet och säljs endast som en extratjänst till domännamnet.
E-postadressen måste vara utanför den nya domänen.
G Suite-kontot skapas alltid med användarens för- och efternamn, t.ex. anna.andersson@exempel.se. Huvudanvändaren blir administratören. Om fler användare önskas utöver huvudanvändaren, fyll då i användarens förnamn och efternamn här. Generella e-postadresser så som t.ex. info@exempel.se eller support@exempel.se kan skapas som alias om det endast är en användare eller som en grupp för flera användare.

Om du beställer en .se-domän kan det vara bra att kontrollera reglerna som gäller för det här.

Genom att beställa en domän godkänner du villkoren.

Beställ domän

100 kr / mån (avtalslängd 12 mån)

Share on social media