Framsida » 2015 års höjdpunkter hos Vilkas

2015 års höjdpunkter hos Vilkas

Den här tiden på året känns det alltid kul att titta tillbaka på vad som hänt under året, här är några höjdpunkter för Vilkas Groups del. Vi har haft ett ganska hektiskt år och en hel del har hänt. E-handeln som bransch har fortsatt växa och i början av december 2015 hade vi också 126 fler webbutiker hos oss än för ett år sedan.

Samarbete med Klarna

I februari kunde vi avslöja att vi började ett nytt slags samarbete tillsammans med Klarna. Vilkas blev en Klarna Native Partner vilket betyder att Klarna Checkout nu ingår automatiskt i Vilkas webbutiker. Tekniskt sett var det här ett stort, men snabbt och lyckat projekt från båda sidor och resultatet blev att det nu är mycket enklare för våra e-handlare att börja ta emot och hantera betalningar.

Nya medarbetare

När antalet webbutiker ökar behövs också mer personal och i slutet av sommarn började två nya medarbetare hos oss.

Vi välkomnar Antti och Timo!
Posted by Vilkas Group Sverige on  Tuesday, 13 October 2015

Vilkas fyllde 20 år!

I oktober firade vi att företaget fyllde 20 år i år. Vilkas Groups personal och styrelse med respektive gick alla på den nostalgifyllda festen.

 

Vad händer 2016?

Tillväxten inom e-handel ser inte ut att avta inom den närmsta tiden och vi fortsätter hitta nya samarbetspartners och lösningar som hjälper våra e-handlare att lyckas.

Vi avser att fortsätta vår expansion och näst på tur är Norge. Vi tror också att fler och fler e-handlare kommer att börja titta över gränserna nästa år.

Tillbaka

Share on social media